טווח חיסוני צהבת B בהפרשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2021 | 18:46 | מאת: יאיר

שלום רב, ההפרש בין חיסון צהבת B ראשון לחיסון צהבת B שני הוא שנתיים וחצי. באוקטובר לקחתי את השני. האם יש צורך לספור חצי שנה? מתי צריך לקחת את החיסון השלישי של B ? האם יש בעיה כלשהי עם פרק הזמן הזה שהוא לא לפי הפרוטוקול? אמרו לי בעבר שלא. אודה לתשובה.

שלום יאיר, קיים לוח זמנים מקוצר להתחסנות כנגד הפטיטיס B, והוא מיועד למטיילים שרוצים לצאת מהארץ בסמיכות למועד תחילת ההתחסנות. יחד עם זאת, עדיין עדיף, למי שלא ממהר, לקבל את הזריקה השלישית לפי הפרוטוקול המקובל- דהיינו כ- 5 חודשים לאחר הזריקה השניה. הרבה בריאות אפי

18/02/2021 | 19:29 | מאת: יאיר

אתה אומר זה גם בהקשר שקיבלתי את 1 ו2 בהפרש של שנתיים וחצי? כלומר גם אז לקבל את 3 אחרי 5 חודשים מאוקטובר?

שלום שיר, אין לי (ולדעתי לאף אחד) מושג מה יהיה המצב החיסוני שלך לאחר ה'פרוטוקול' המוזר של 0, 30~, 35 חודשים (שיתהווה אם תקבל את הזריקה השלישית 5 חודשים לאחר השניה). ייתכן שיהיה כדאי לך לבצע בדיקת נוגדנים ואז להחליט. הרבה בריאות אפי

18/02/2021 | 20:28 | מאת: יאיר

לא שאלתי אותך מה המצב אלא האם גם בפרק הזמן הזה לעשות לאחר 5 חודשים. כשאתה כותב מוזר רצוי שתסייג את אמירתך משום שאינך יודע מה הסיבות לכך. תודה

בהצלחה

מנהל פורום מחלות זיהומיות