תופעות פיהוקים אחרי חיסונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2021 | 09:04 | מאת: ליהיא

בוקר טוב.. אחרי החיסון הראשון לקוקונה אחד התסמינים שחוותי היה פיהןקים בלתי פוסקים חכמה דעות רצופות.. היום לאחר החיסון השני התופעה חסרה והפעם החלה ממש כמה דק לאחר החיסון.. אינני יודעת אם זה פסיכולוגי או שפיזיולוגית יש לכך הסבר רפואי? האם מוכר לך? האם מסוכן- מהבחינה נגיד שהגוף לא מ2בל מספיק חמצן? תודנ רבה

שלום ליהיא, התופעה של פיהוקים בלתי פוסקים - כתופעת לוואי של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר' - איננה מוכרת לי אך כדאי לדווח עליה לרופא/ת המשפחה ולמשרד הבריאות בצינורות המקובלים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות