נוגדנים לאחר מחלה נמוכים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/02/2021 | 08:56 | מאת: מיכל

חליתי בקורונה לא קשה בתחילת המגיפה 3.2020. חום קוצר נשימה ועוד. עשיתי ב. סרולוגית, עכשיו, בכללית, 0.01 בלבד. האם הגוף שלי זוכר את המחלה למרות שרמת נוגדנים נמוכה, 0.01 אומר בוודאות שהגוף חלה? ופשוט נעלמו הנוגדנים? או שזה טעות. קיום 0.01 הוא מוחלט לגבי עצם המחלה לא?

שלום מיכל, זו יכולה להיות: 1. טעות. 2. תוצאה אמיתית שמבטאת את העובדה שאת לא מוגנת מתחלואה חוזרת. 3. תוצאה אמיתית שלמרות ערכה האפסי את עדיין מוגנת מפני תחלואה חוזרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות