חיסון קורונה ושלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2021 | 18:10 | מאת: לירןן

שלום ד״ר, בת 60 עם סכרת ,לחם דם ופיברומיאלגיה ברקע קיבלתי את מנת החיסון הראשונה לפני חודש .לאחר מכן חליתי בשלבקת חוגרת ויש עדיין כאבי שרירים חזקים .האם ניתן לקבל את המנה השנייה ? קבעו לי תור ודחיתי בינתיים מחשש שחיסון על כל הנ״ל יחמיר את הכאב. תודה רבה

שלום לירון, אינני מכיר השפעה מוכחת של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר' על התפרצות שלבקת חוגרת (אך לאור מספר דיווחים על כך נבחן נושא זה בימים אלו). הרבה בריאות אפי

14/02/2021 | 19:00 | מאת: לירון

תודה דוקטור אל השאלה שלי האם היית ממליץ לקבל מנה שנייה עכשיו כשיש עדיין כאבים של השלבקת חוגרת?

שלום לירון, אני חושש שאין בידי מספיק מידע כדי להביע עמדה בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות