שאלה חשובה לרופא בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/02/2021 | 16:40 | מאת: אלעד

היום בחצר הבית שלי הרמתי משהו ונתקע לי רסיס זכוכית ביד... דיממתי קצת הוצאתי אותו והפסיק הדימום די מהר דקירה די קטנה האם אפשר להידבק ככה באיידס? הבעיה ששמונה שעות קודם לכן עבדו פועלים בחצר וכמו כן האיש של האוטו זבל לקח מהחצר את הפח אני דואג שאולי הזכוכית שנחתכתי ממנה זה מהם... האם אפשר להידבק ככה באיידס? האם ההית נבדק בגלל מקרה זה? ההית דואג מזה?

שלום אלעד, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, ולו לי היה קורה משהו דומה לא הייתי דואג כתוצאה מכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות