להתחסן או לא להתחסן דחוף חבל על התור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/02/2021 | 19:44 | מאת: אתי

שלום אני בת 50 לפניי שלושה שבועות התעוררתי באמצע הלילה עם תחושת מחנק אודם ונפיחות בפנים לא הפסקתי להשתעל לקחתי משהו לאלרגיה אך עדיין לא נרדמתי מתחושת המחנק עשיתי משאף ונטולין למחרת בבוקר קמתי קצת נפוחה אבל צרודה מאז חלפו שלושה שבועות הצרידות לא חולפת נראה כאילו אני מתאמצת לדבר נדבקתי אצל א.א.ג פעמיים לא מצא דבר שיכול להעיד אבל נתן לי משאף לאלרגיה והריוס אך ללא הטבה והפסיקואת הטיפול כי לא הועיל מזה יומיים אני פורחת רק בחלק העליון של הגוף חזה גב כתפיים צוואר עד האוזניים הרופא ביקש שאלך למיון לצילום ריאות ובדיקות דם הכל יצא תקין עשו לי אינהלציה גם לא שינה את הצרידות יש לי תור לחיסון שגם ככה חששתי מאוד לעשות אבל לא רוצים שיגיע לעבודה ללא חיסון האם במצבי היית ממליץ להתחסן או לחכות עד שכל התסמינים שיש לי יחלפו???? אשמח לעצתך

שלום אתי, נראה לי הגיוני להמתין עם ההתחסנות עד לשיפור במצב הרפואי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות