חיסון קורונה למחלימים...............

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/02/2021 | 23:39 | מאת: ענת

אני בת 70. החלמתי מקורונה לפני כחדשים . קופת חולים לא מאשרת לי בדיקה סרולוגית וכמו כן לא מאשרת לי חיסון.קראתי שגם אם ב בדיקה סרולוגית לא נמצאו נוגדנים ואדם נחסף לנגיף ישנם תאי זכרון במערכת החיסונית אשר ייצרו את הנוגדנים שילחמו בנגיף.האם הבנתי נכון ואני מוגנת מהנגיף ללא חיסון. אודה לתשובתך.

שלום ענת, אינני יודע אם את מוגנת מנגיף ה'קורונה' ללא חיסון, וייתכן שבקרוב משרד הבריאות ימליץ לך לקבל לפחות זריקת חיסון אחת (של 'פייזר'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות