אחרי חיסון שני אירוח ביתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/02/2021 | 16:14 | מאת: רונית

אני ובעלי כבר 3.5 שבועות אחרי חיסון שני האם אפשר לארח את בביתנו ללא מרפסת וללא חצר את הנכדים והילדים ולהיות ללא מסכות? האם קיימת לגבינו סכנת הידבקות בקורונה בתוך הבית עם נכדים בגילאי גן ובית ספר ?

שלום רונית, אנשים שקיבלו את שתי זריקות החיסון (של 'פייזר') עדיין יכולים להידבק ב'קורונה', אך הסיכוי לכך נחשב כנמוך. לאור זאת, את ההחלטה האם לארח את בני משפחותיכם - בפרט כאלו שלא חוסנו - יהיה עליכם לקבל בעצמכם. הרבה בריאות אפי

12/02/2021 | 20:46 | מאת: רונית

תודה על תשובתך היו אצלנו הערב.. רק הנכדות כמובן שלא מחוסנות אנחנו מחוסנים האושר של הנכדות לאחר שנה שלא היו בביתנו אי אפשר לתאר נקווה שאכן החיסון מגן עלינו עפ"י בדיקת הנוגדנים שעשיתי אני מחוסנת

סביר שהחיסון מגן עליכם

12/02/2021 | 23:33 | מאת: יוסי

במיוחד אם אפשר לשהות בחדר עם שני כיווני אוויר לפחות כאשר שניהם פתוחים, אז זה גורם לתחלופה מהירה של אוויר בחדר ומקטין את הסיכוי להדבקה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות