יש לי סחרחורות כרוניות שלוש שנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/02/2021 | 21:08 | מאת: מעיין

אני(בת 33) עדיין בבירור מאיפה זה מגיע אבל התקפים של סחרחורות שמשפיעים מאוד על חיי היום יום ומשביתים אותי. וגם כאבי ראש ואוזניים סתומות . הבנתי שיש לחיסון של הקורונה תופעות לוואי של סחרחורות..השאלה האם זה יחמיר לי את מצב הסחרחורות ..? האם יגרום לסחרחורות חזקות יותר?

שלום מעיין, אין לי מושג האם ההתחסנות כנגד ה'קורונה' תחמיר את הסחרחורות שמהן את סובלת. הרבה בריאות אפי

12/02/2021 | 16:01 | מאת: א

לא מאחר והסיבה לסחרחורות אצלך זה כנראה ורטיגו . היית אצל א.א.ג? יש כדורים נגד זה. סחרחוות כתופעת לוואי.. זה לא אצל כל אחד וכמובן שאחוז קטן דיווח על כך. כך שזה לא תסמין אופייני. בטח לא חזק כמו שיש לך.

מנהל פורום מחלות זיהומיות