רמת נוגדנים בבדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2021 | 11:34 | מאת: שיר

שלום רב, תוצאה בבדיקה סרולוגית לפני חיסון רמת נוגדנים IgG 1.25 S/CO, בפענוח כתוב רמת נוגדנים מעל 1.1 תוצאה חיובית. לא הייתי חולה והופתעתי מהתוצאה. האם צריך או מותר לעשות חיסון ? או שרמת נוגדנים מספקת ? תודה מראש על התשובה.

שלום שיר, אם גילך הוא 16 או יותר, משרד הבריאות ממליץ לך להתחסן. הרבה בריאות אפי

10/02/2021 | 21:53 | מאת: שיר

שלום דר, תודה רבה על התשובה המהירה. באתר של קופת חולים שאני באה לקבוע תור כתוב שאין לקבוע תור במקרה "שהחלמתם מקורונה או הנכם בעלי בדיקה סרולוגית חיובית" האם אני יכולה להשיג מתשובתך שרמת נוגדנים שנמצאה מאוד נמוכה ובגלל שלא חליתי אין להתייחס לזה כסרולוגיה חיובית שמספקת הגנה ויש להתחסן. תודה רבה רבה

שלום שיר, אני לא הייתי מתייחס לתשובה שקיבלת כאל "סרולוגיה חיובית". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות