EBV מתמשך יותר משנתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2021 | 00:32 | מאת: יוסף

כבר למעלה משנתיים שיש לי חיובי בבדיקות דם ל-EBV גם בIGM וגם בIGG וגם בEBNA אני מרגיש תשישות, תקופות יותר ותקופות פחות עם הזמן התוצאה בIGM נהיית קטנה יותר ובIGG גבוהה יותר השאלה היא האם הוירוס אכן נמשך על פני זמן רב כל כך ומה ניתן לעשות כדי להתפטר ממנו ולהתחזק?

שלום יוסף, 2. לאחר הדבקה ב- EBV הוא נשאר בגוף "לנצח". 2. אני ממליץ לך להפנות את שאר שאלותיך בנושא לפורום העוסק ב'תסמונת התשישות הכרונית' (CFS). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות