תוצאות בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2021 | 21:10 | מאת: יהלי

שלום רב, קופ"ח כללית התקבלה התוצאה הבאה- Covid19IgG ArchiteS1 10065.00 AU/ml Covid19IgG Quantitat חיובי מה משמעות הערכים? תודה רבה

שלום יהלי, הנבדק/ת נחשב/ת כמחוסנ/ת ורמת הנוגדנים שנמדדה אצלו/ה היא גבוהה. הרבה בריאות אפי

09/02/2021 | 23:30 | מאת: יהלי

תודה רבה, אני רואה שיש הרבה ששאלו ויש להם ערכים גבוהים הרבה יותר של נוגדנים (פי 2-4) , האם משמעות הדבר היא שרמת ההגנה שלהם גבוהה יותר?

לא בהכרח

10/02/2021 | 17:56 | מאת: יהלי

תודה. לא בהכרח אך ייתכן?

עם חיסון חדש- כ ל דבר ייתכן.

14/02/2021 | 13:02 | מאת: שי

האם סוג הבדיקה הזו של כללית יכול ללמד על חשיפה לנגיף או שזה בודק רק חלבון שנוכח גם אצל מחלימים וגם אצל מחוסנים? הבנתי שיש את חלבון ה N שקיים רק אצל מחלימים ולא אצל מחוסנים

מנהל פורום מחלות זיהומיות