חיסון שני לקורונה תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2021 | 17:58 | מאת: נופר

שלום דוקטור אני 48 שעות לאחר מתן החיסון השני לא היו לי תופעות מיוחדות מלבד מעט עייפות, כאבי ראש והכי מלחיץ שריר קופץ בשפתיים מעין נימול שקרה אתמול ממש אפשר היה לראות את השפה העליונה קופצת האם במידה וחלפו יומיים ויש מינימום תופעות לוואי הסיכוי שזה ימשיך כך ? האם עלי לדווח לרופא המשפחה על מה שהיה במידה ויחזור הנימול ? תודה רבה

שלום נופר, אני בעד דיווח לרופא המשפחה על התופעות המתוארות בשאלתך, ומקווה יחד אתך שהן תחלופנה במהרה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות