ריבוי בדיקות דם והשפעת נוגדנים לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2021 | 13:20 | מאת: רונית

צהריים טובים שאלה : בדיקות דם של כמה מבחנות ועוד בנוסף ביצעתי בדיקת דם לנוגדנים בקופת חולים וגם מתלבטת אם לבצע בדיקת דם לנוגדנים נוספת דרך בית החולים האם כמות הדם שהוצאה בכמה מבחנות יכולה להוריד את כמות הנוגדנים לקורונה דהיינו יכולה להשפיע על רמת הנוגדנים או שאין קשר להוצאת דמים ? תודה

שלום רונית, בדיקות דם אינן מורידות בצורה משמעותית את רמת הנוגדנים בדם. הרבה בריאות אפי

09/02/2021 | 16:39 | מאת: רונית

מה הכוונה משמעותית אז הן כן מורידות ברמה מסויימת? ואם כן אז ממה זה נובע הרי הדם מיד מתחדש אחרי ששואבים לבדיקה לא? אתה ממליץ להמנע מבדיקות ולאיזה תקופה מהחיסון?

שלום רונית, אני ממליץ להמשיך להתנהג כרגיל (ואם יש צורך לבצע בדיקות מיד לאחר ההתחסנות- אז לבצע אותן). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות