תופעות לוואי- חיסון, היתכן.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2021 | 06:31 | מאת: לימור

שלום ד"ר, התחסנו במשפחה חיסון שני.עבר כבר שבוע ואצל חלק שבועיים. מה שמוזר שיש לנו תופעות משותפות. לא יודעת אם זה מהחיסון... לכן מתייעצת. 1. כאב ראש במצח, כאב חלש לא מצריך כדור וזה בא והולך. 2. לי ולאחותי- כאבי בטן. 3.לכולנו כאבי מפרקים.- אציין שכל אחד מאיתנו יש בעיה קודמת בשלד. האם יתכן שזה הגביר רגישות? 4. לי הכתף- בצד החיסון- תפוסה בתנועה מסוימת ממש כואב תודה רבה

שלום לימור, ייתכן שהתסמינים המתוארים בשאלתך קשורים לחיסון וייתכן שלא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות