שאלה בנושא הוריאנט הבריטי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2021 | 22:59 | מאת: עדי

שלום. היום היה אצלי בעל מקצוע עם מסכה כירורגית רגילה ובמהלך עבודתו התעטש. עמדתי במרחק מטר ממנו והייתי עם מסכה אבל האף היה קצת חשוף. במידה והוא נושא את הוריאנט הבריטי.. 1. מה סבירות ההדבקה כשעמדנו בערך מטר אחד מהשניה, שנינו היינו עם מסכות אבל האף היה טיפה חשוף? הוא לא שם יד כשהתעטש רק היתה מסכה. 2.לאחר 2-3 דק מהאירוע האיש מקצוע סיים והלך. בעלי נכנס לחדר בו האיש היה והתחיל לנקות שם.הוא היה בחדר ללא מסכה כי היה לבד.. האם יכל להדבק גכה? כלומר משאריות הוירוס הבריטי באויר? או על חפצים? 3. בחדר בו האיש מקצוע התעטש עם המסכה היו מברשות שיניים של המשפחה.. ניקיתי אותם בסבון ושמתי במים רותחים ל5 דק.. האם זה נחשב חיטוי מספיק? תודה רבה

שלום עדי, 1. אם אתם מחוסנים- הסיכוי נמוך מאד. 2. אם אתם לא מחוסנים- קיים סיכוי מסוים שאותו אין ביכולתי לכמת. הרבה בריאות אפי

09/02/2021 | 08:22 | מאת: עדי

מחוסנים במנה 1 בינתיים מלפני שבועיים

אם כך- קיים סיכוי מסוים שאותו אין ביכולתי לכמת.

מנהל פורום מחלות זיהומיות