תוצאת בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2021 | 08:56 | מאת: בדיקה סרולוגית

עשיתי חיסון ראשון.לאחר -21-יום נדרשתי לבדיקה סרולוגית.התוצאה:ArchiteS1--גדול מ. 40000. Quantitan-- חיובי.מה זה אומר? האים אני יכל לעשות את החיסון השני?

שלום, משרד הבריאות ממליץ למי שקיבל את זריקת החיסון הראשונה של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר', ולא חלה לאחר מכן ב'קורונה' (או פיתח תופעות לוואי חריגות וקשות), לקבל גם את זריקת החיסון השניה, וזאת בלי קשר לרמת הנוגדנים בדמו. הרבה בריאות אפי

08/02/2021 | 21:52 | מאת: הסבר לבדיקה הסרולוגית

רציתי לדעת מה ההסבר לתוצאה הסרולוגית.נידרשתי לעשות בדיקה סרולוגית היות וביתי אובחנה כמאומתת ועלי ניכפה בידוד בבית.

ההסבר לבדיקה הוא שההתחסנות הראשונה, כך נראה, היתה מוצלחת.

09/02/2021 | 21:19 | מאת: יהלי

איך ייתכן שיש לה פי 4 יותר נוגדנים לאחר חיסון ראשון ממישהו שעברו שבועיים מהחיסון השני שלו??? מה זה אומר על החסינות שלו? תודה

10/02/2021 | 17:58 | מאת: יהלי

בטוח שכתוב 40,000 ולא 4,000? רק לאחר חיסון ראשון? או לאחר חיסון ראשון+מחלה? איזו קופת חולים? תודה

11/02/2021 | 10:47 | מאת: בדיקה סרולוגית

אני בכללית.נידרשתי לבידוד עכב כך שביתי אובחנה כמאומתת.רופאת המשפחה פטרה אותי מייסון -2.

מנהל פורום מחלות זיהומיות