טריכומונאס חוזר אחרי שנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/02/2021 | 08:09 | מאת: אסנת

שלום דוקטור , לפני שנה היה לי טריכומונס שטופל גם בן הזוג טופל והבדיקות היו שליליות , היום נודע לי שחזר לי למרות שאני עם אותו בן זוג. האם טריכומונס מוגדר כמחלת מין? האם יכול להיות שהיה רדום והתפרץ שוב אחרי שנה? מבולבלת מאוד. אשמח להבהרות ! ובכלל למה זה חוזר אם טופל כמו שצריך? תודה לך

שלום אסנת, 'טריכומונאס' בדרכי המין מוגדר כמחלת מין. תוכלי לקרוא על המחלה באתר- https://wikirefua.org.il/w/index.php/%D7%96%D7%99%D7%94%D7%95%D7%99_%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%A1_-_Trichomonas_vaginalis הרבה בריאות אפי

08/02/2021 | 19:22 | מאת: המשך

תודה רבה. רק שאלה למה חזר אחרי שנה? האם מדובר בהדבקה חוזרת או שהטפיל היה רדום וחיכה לשעת כושר להתפרץ?

שלום, אין בידי מספיק מידע כדי לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות