תוצאה בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2021 | 19:55 | מאת: רוני

ביצעתי 2 בדיקות סרולוגיות בהפרש של שלוש שבועות בראשונה תשובה חיובית COV2 IgG Reactive (Positive) 1.30 H S/CO 0.00 - 0.80 בדיקה שניה במקום אחר תשובה שלילית COV2 IgG Negative 0.1 The cutoff is 1.0 index Covid19IgM negative 0.2 The cutoff is 1.1 Index Covid19 S1/S2-IgG Negative <3.8 מעולם לא הייתי חולה..האם זה אומר שיש או ? rהיו לי נוגדנים ?האם אני אמור להתחסן או לא תודה מראש?

שלום רוני, לפי הנחיות משרד הבריאות, אם לא חלית בעבר ב'קורונה' (וגילך הוא 16 ויותר) את אמורה להתחסן כנגדה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות