האם גם בדרך זו ניתן להדבק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2021 | 21:07 | מאת: נעה אביב

שבוע טוב. היום ישבתי בפארק ללא מסיכה ועל פני חלפו אנשים ללא מסיכות גם..המרחק ביננו היה בערך מטר האנשים לא השתעלו או התעטשו אך כן דיברו בזמן ההליכה .. האם ניתן להדבק כך בקורונה? יש לציין שהם לא עמדו לידי אלא חלפו על פני.. עשרות אנשים במהלך שהותי שם. תוהה האם סיכנתי את עצמי ולהבא עלי לשבת כל הזמן עם מסכה גם כשאני לא במגע ישיר עם אנשים? תודה רבה

שלום נעה, הסיכוי להידבק ב'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך. הרבה בריאות אפי

07/02/2021 | 08:14 | מאת: נעה אביב

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות