האם ניתן כך להידבק בקורונה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2021 | 15:31 | מאת: ארנון

היי א. היום עמדתי ליד החלון בביתי, והרחתי ריח של עשן סיגריות. השכן בקומה שמעליי מעשן. במקרה והוא חולה קורונה, אפשרי להידבק כך? כי עשן הסיגריות מגיע היישר מהפה שלו. ב. במקרה ומקבלים פציאליס כתוצאה מחיסון הקורונה, הבנתי שהפציאליס מופיע רק בצד אחד. השאלה היא אם הוא יכול להופיע אצל אדם אחד בצד ימין ואצל אדם אחר בצד שמאל? כלומר, אין חוקיות? הוא יכול להופיע בכל צד? תודה.

שלום ארנון, 1. הדבקה ב'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. 2. 'פאציאליס' (כסיבוך של חיסון הקורונה של 'פייזר' או מכל סיבה אחרת) יכול להתפתח גם בצד ימין וגם בשמאל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות