הידבקות בקורונה בביקור אצל רופאת אף אוזן גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/02/2021 | 13:52 | מאת: גידי

שלום ד"ר אני זקוק לניקוי צרומן מהאוזניים לאחר שלא הלכתי מעל שנה וכבר התעלה שלי חסומה ומפריעה לי בשמיעה. בהנחה ואני הולך לרופאת אף אוזן גרון ובהנחה והרופאה עצמה אינה חולה בנגיף, מה הסיכוי להידבק בקורונה כתוצאה מהטיפול? (משכיבה על מיטת הטיפולים, מהאוטוסקופ של הרופאה, ממכשיר השאיבה של הצרומן וכו). מה אתה היית עושה במקומי?

שלום גידי, אם אני הייתי זקוק לטיפול כמו זה המתואר בשאלתך הייתי הולך לקבל אותו. הרבה בריאות אפי

06/02/2021 | 17:57 | מאת: גידי

וכיצד אתה מעריך את הסיכוו להדבקה? אני אחרי חיסון שני אבל הבנתי שלא ברור אם החיסון מונע הדבקה

סיכוי נמוך לאדם מחוסן

מנהל פורום מחלות זיהומיות