הדבקה בקורונה כתוצאה משהייה במשרד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/02/2021 | 17:32 | מאת: אורן

שלום ד"ר אני עובד בחברה שמשרדיה מחולקים ל"שכונות" שכל שכונה זה חלל של צוות מסוים. החברה מחייבת מסכות בשטחים משותפים אך לא בעמדות העבודה האישיות. למשרד *אין* חלונות נפתחים אך לטענתם ישנה מערכת מיזוג אוויר מתקדמת עם טיהור ותחלופת אוויר. עד עתה נמנעתי מלהגיע למשרד ועבדתי מהבית אך כעת אני לאחר חיסון שני ובנוסף העבודה מהבית נהייתה קשה. לרוב אני עם N95 במקומות סגורים אך זה לא ריאלי לעבוד איתה שעות שלמות. אם אהיה במשרדי עם מסכה כירורגית בלבד, במידה ואין אנשים במרחק רסס לידי אלא רק אנשים בבניין מה לדעתך הסיכוי להדבקה בנגיף הקורונה כתוצאה מהעברתו דרך האוויר כלומר לא טיפתית? האם לדעתך זה בטוח ? אם לא האם יש להוסיף גם משקף למסכה הכירורגית או שאין ברירה וצריך N95 כל הזמן? תודה

שלום אורן, בכל מקום ציבורי- כולל במשרד שלך- אפשר להידבק בימינו ב'קורונה'. אין ביכולתי לכמת את סיכוייך שלך לכך. שימוש קבוע במסכת N95 יפחית את הסיכוי (לעומת מסכה כירורגית), והוספת משקף למסכה הכירורגית עשוי להפחית את הסיכוי (לעומת שימוש במסכה כירורגית בלבד). הרבה בריאות אפי

05/02/2021 | 19:16 | מאת: אורן

האם אתה חושב שזה מסוכן גם אם אני אחרי חיסון שני?

הרבה פחות

מנהל פורום מחלות זיהומיות