חיסון קורונה למחלימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/02/2021 | 16:03 | מאת: עדי

שלום, פקופ' קורונה המליץ בתכניתו למחלימי קורונה להתחסן מהסיבה שבחיסון יש יותר נוגדנים מאשר במחלה עצמה. 1. האם הדבר מאושר ע"י משה"ב? אין בכך סכנה? 2. נדבקתי בקורונה יומיים לפני המנה השניה של החיסון והחלמתי לפני שבועיים. האם מותר והאם רצוי שאתחסן? אודה מאד לדעתך. בברכה, עדי

05/02/2021 | 16:25 | מאת: CORONA NEWS

https://edition.cnn.com/2021/02/05/health/what-covid-19-survivors-should-know-explainer-wellness/index.html

שלום עדי, משרד הבריאות ל א ממליץ, בשלב זה, לאנשים שהתחסנו כנגד 'קורונה' במנה הראשונה (של החיסון של 'פייזר') ואח"כ חלו ב'קורונה' - לקבל את המנה השניה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות