שאלה לרופא לגבי חולה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2021 | 22:12 | מאת: מירי

היי אני אובחנתי חולת קורנה ואני בחדר בבידוד אני כבר שבוע בבידוד בתי אובחנה היום חולת קורנה והיא הצטרפה אליי לחדר ואני אמורה לצאת בעוד שלושה ימים מהבידוד ובתי בוכה רוצה שישאר איתה עד שהיא תסיים תבידוד עוד שבעה ימים האים זה אפשרי שאני ישאר איתה האים אני ידבק שוב בקורנה

שלום מירי, את יכולה להישאר עם בתך בבידוד, ובסיום הבידוד לבצע בדיקה ל'קורונה' כדי לדעת אם את עדיין נשאית של הנגיף או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות