חיטוי דירה לאחר החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2021 | 21:49 | מאת: רונית

ערב טוב. בתחילת המגיפה היה נהוג להזמין חברה לחיטוי מקומות בהם שהו חולי קורונה בתי עוברת דירה בחודש הבא מסתבר שבעלי הדירה שמהם קנו בתי וחתני את הדירה חלו בקורונה ברור לנו שלא עשו חיטוי כי הם בתהליך אריזה לפני פינוי הדירה שאלותי: 1. האם יש צורך להזמין חיטוי לבית לפני שעוברים לגור בו? 2. קודם כניסתם הם הזמינו שיפוצים החלפת מרצפות בסלון וכו'.. ויצריך שהות שלהם בדירה תוך כדי השיפוץ עד כמה זה מסכן אותם? 3.האם ניתן להסתפק לאחר השיפוץ ולפני כניסתם לגור שם להזמין רק חברת נקיון לניקוי כללי של הדירה ללא חיטוי למרות שהדיירים חלו בקורונה טרם עזיבתם את הדירה?

02/02/2021 | 22:02 | מאת: יעל

החיטוי הוא: איוורור הדירה ספונג'ה רגילה לנקות שירותים אמבטיה באקונומיקה למחמירים להעביר על השאלטרים אלכהול 70% בכל מקרה אין צורך בחברה. מה גם שבעולם לא עושים כבר טיהור רחובות

שלום רונית, אפשר לנקות את הדירה לבד, או להזמין חברה שתעשה זאת. כל אחד לפי רצונו ויכולותיו הכספיות. הרבה בריאות אפי

02/02/2021 | 23:22 | מאת: רונית

לא הבנתי למה התכוונת להזמין חברה לניקוי או לחיטוי

את השתמשת בביטוי הזה בשאלתך

מנהל פורום מחלות זיהומיות