האם יתכן שהדבקתי מישהו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2021 | 19:07 | מאת: מירי

שלום החלמתי מקורונה לפני חודש נדבקתי מאבא שנדבק מקרוב משפחה זה היה ביום חמישי הוא היה במגע עם חולה עם תסמינים ביום שלישי לאבא היה חום וישר לקחתי אותו לבדיקה ביום חמישי קיבל תוצאה חיובית אני גם ביום הזה ישר עשיתי בדיקה ובמוצאי שבת קיבלתי תשובה חיובית השאלה שלי האם יתכן ביום שישי ושבת וראשון שבוע שעבר החל מהיום שאבא היה במגע עם החולה הדבקתי מישהו כי הייתי בכמה סופרים ובית מרקחת החל מיום שני לא יצאתי מהבית

שלום מירי, לא הבנתי מתי בדיוק היית חולה ב'קורונה', מתי יצאת מבידוד והאם עשית בדיקת 'קורונה' לפני או אחרי שיצאת מבידוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות