שאלה לרופא בבקשה- אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2021 | 16:40 | מאת: גל

שלום דר'. רציתי לשאול לדעתך. אני כשבועיים וחצי לאחר החיסון השני. מרגישה טוב. לצערי, אני גרה בעיר קטנה וכרגע יש עלייה בתחלואה. אני נוהגת לצאת לריצה או הליכה וכעת נמנעת לחלוטין. שואלת לדעתך, מה הסיכוי להדבק אם בכלל באוויר הפתוח? מה אני יכולה לעשות על מנת לצמצם סיכוי הדבקה ככל האפשר? אני לא נוהגת לרוץ עם מסיכה. מנסה להתרחק ככל הניתן מאנשים אחרים ועדיין, אני לא יכולה לדעת מי השתעל/ התעטש לפניי. אשמח לחוות דעת. תודה.

שלום גל, הסיכוי להידבק ב'קורונה' במהלך ריצה באוויר הפתוח נחשב כנמוך מאד, במיוחד לאנשים מחוסנים. שימוש במסכת פה-אף ושמירת מרחק מאצנים אחרים יקטין עוד יותר את הסיכוי הזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות