כמות חומר המזרק חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/01/2021 | 18:23 | מאת: טל

שלום רב, המחסנת לאחר הזריקה כששאלתי אם קיבלתי את המנה כמו שצריך אמרה לי שאין מה לדאוג כי קיבלתי את המנה שצריך 0.03 ואני מבינה שהמנה היא 0.3 ולא 0.03, האם ישנה אפשרות שהיא הזריקה לי 0.03 במקום 0.3? כלומר עשירית ממה שהייתה צריכה? או שיותר סביר שהתבלבלה בדבריה? האם יש בכלל אפשרות המזרק של 0.03 חומר? מוטרדת מאוד. תודה.

שלום טל, סביר שהיא התבלבלה בתשובתה, ובמציאות הזריקה לך את הכמות הנכונה (0.3 מ"ל). הרבה בריאות אפי

29/01/2021 | 19:17 | מאת: טל

תודה רבה, אז היית עוזב את זה? שהרי במידה והיא כן נתנה לי 0.03 אזי בעצם לא קיבלתי מנת חיסון שניה...

אני בהחלט הייתי עוזב את זה

מנהל פורום מחלות זיהומיות