בדיקת נוגדנים לאחר חיסון שני לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/01/2021 | 09:31 | מאת: רונית

יצאתי מבולבלת לגמריי ! אני מעוניינת לבצע בדיקת נוגדנים לאחר שבועיים מחיסון שני. כעת לאור כל הפרסומים על יעילות הבדיקה הסרולוגית רוצה להבין אם אני מבצעת את הבדיקה הסרולוגית דרך קופת החולים ומופיעה לי תשובה possitive אני יכולה להיות רגועה שאני מחוסנת? האם עדיף לי לשלם ולעשות את הבדיקה הסרולוגית בתל השומר שם התוצאה יותר אמינה? יותר נתונים יופיעו על רמת ההתחסנות? אודה לתשובתך כי מאוד חשוב לי לבצע בדיקה סרולוגית אמינה שאוכל לדעת בוודאות שאני מחוסנת

שלום רונית, 1. אני התחסנתי בשתי זריקות, לא ביצעתי בדיקת נוגדנים ואני רגוע למדי בנוגע לכך שאני מחוסן. 2. אינני מכיר את יתרונות הבדיקה הפרטית (של נוגדני ה'קורונה') ב'שיבא' על זו 'הציבורית' המבוצעת בקופות החולים. הרבה בריאות אפי

29/01/2021 | 12:57 | מאת: רונית

אבל יש את 5% שלא יהיו להם נוגדנים אז איך אפשר להיות בטוחים שאכן אנחנו ב 95% שכן פיתחו נוגדנים?

שלום רונית, מי שמתעקש להיות בטוח ב- 100% צריך לבצע בדיקה/ות ולהאמין שהתוצאה/ות שתתקבל/נה היא/הן אמינה/ות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות