חיסון למחלימי קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2021 | 19:18 | מאת: דלית

שלום, הבנתי שההמלצה היא לא לחסן מחלימים מקורונה, בין היתר אולי בשל החשש מתסמונת דלקתית שעלולה להיגרם מכך. עם זאת, מה לגבי כל אלה שחלו בקורונה אבל היו אסימפטומטיים ואינם יודעים זאת? הרי אין המלצה לעשות בדיקה סרולוגית לפני קבלת החיסון. תודה.

שלום דלית, עמדת משרד הבריאות בנוגע לאי-חיסונם של מחלימי ה'קורונה' איננה מתייחסת, בשלב זה, לתסמינים (או לחוסר התסמינים) שהיו להם במהלך מחלתם או לרמת הנוגדנים בדמם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות