הופעת סימטומים מרגע ההדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2021 | 11:42 | מאת: מירי

שלום רב. חצי שנה אינני יוצאת מהדירה בגלל פגיעה במערכת החיסונית ומחלות כרוניות רבות. הבוקר לראשונה נכנס נגר לתיקון מטבח שהתפרק ועוד תיקונים, ושהה בדירה שלוש שעות, עם מסיכה שכל פעם ירדה ממקומה. כשעה, הייתי במרחק כ 2 מטר ממנו, עם מסיכה כי הזדקק להנחיות לתיקונים. מהידע במחקרים: בהנחה שהוא נושא את הנגיף, תוך כמה ימים מרגע הדבקה עלולים תסמינים להופיע? האם אם יעבור שבוע ולא יופיעו, - אוכל להירגע שלא נדבקתי? (כמובן קיימת אפשרות של: א- סימטומטיות) תודה.

שלום מירי, תסמיני ה'קורונה' מופיעים בד"כ בין 2 ל- 14 ימים ממועד ההדבקה (ובממוצע לאחר כ- 6 - 5 ימים). הרבה בריאות אפי

28/01/2021 | 20:04 | מאת: מירי

תודה רבה

31/01/2021 | 00:55 | מאת: מיכל

מומלץ להשתמש במסכת N95.

מנהל פורום מחלות זיהומיות