חושש שנדקרתי ממחט של אינסולין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/01/2021 | 08:52 | מאת: אבי

שלום דר אתמול הגעתי לבית הוריי וראיתי שאבי החליף את המחט של המכשיר של האינסולין(עט) ,המחט היא 4 ממ הייתה סגורה בחלקה הקידמי (החלק שנכנס לעור)ורק החלק האחורי קצת ביצבץ ,למען האמת אני לא בטוח אם נדקרתי או לא ,השאלה במידה וכן נדקרתי האם זה מסוכן ? ואם אכן נדקרתי חייב לרדת לי דם ?

שלום אבי, לא הבנתי איך יכולת להידקר ממחט שהחלק הקדמי שלה (שאמור להכנס לעור) היה סגור. הרבה בריאות אפי

28/01/2021 | 09:23 | מאת: אבי

היי דר תודה על תשובתך המהירה,המחט של המזרק אינסולין מורכבת בצורה כזאת שהחלק האחורי שלה הוא גם קצת דוקר ,זו מחט קטנה יחסית שמתחלפת בכל שימוש .חלק אחד נכנס למזרק בהברגה והצד השני הוא החלק של הדקירה

שלום אבי, מחט מזרק האינסולין מוכרת לי היטב, ומעולם לא שמעתי על אדם שנדקר מחלקה האחורי ונדבק במחלה זיהומית כלשהי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות