הדבקה בזיהומים שונים במשטחים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/01/2021 | 23:32 | מאת: טל

ערב טוב, מלבד הקורונה מהי סכנת ההדבקה במזהמים שונים, חיידקים ווירוסים, ממשטחים שונים בתוך הבית? ברור לי שבחוץ דלתות ידיות וכו' מסוכן, אבל מה עם בתוך הבית? למשל ידית הדלת שלי, כשאני הרי נוגעת בה כשאני נכנסת כל פעם או תיק שהייתי איתו בחוץ, בסופר למשל או נעליים וכו'? האם צריך להתנהל בצורה מסוימת בשל כך? תודה

שלום טל, אין לי מושג אילו מזהמים, חיידקים או וירוסים, נמצאים על המשטחים השונים בבית שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות