חיסון וירידה ברמת התחלואה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/01/2021 | 16:07 | מאת: דור

שלום ד"ר כיצד אתה מסביר את זה שאין שום ירידה ברמת התחלואה בארץ למרות שאנחנו כבר חודש ושבוע לאחר תחילת מבצע החיסונים? האם אתה חושד שהחיסון לא פועל?

27/01/2021 | 16:14 | מאת: א

ירידה משמעותית ברמת התחלואה תהיה כאשר 80% מהאוכלוסיה תתחסן וכאשר יוכח שהחיסון יעיל נגד כל זני הנגיף שמסתובבים כאן. עד שנגיע למצב הזה צריך להקפיד על עטיית מסכות, איסור על התקהלויות ואכיפה תקיפה של הסגר.

שלום דור, ההסבר ההגיוני הוא יכולת הדבקה יותר גדולה (R יותר גדול) של ה'ואריאנט הבריטי'. הרבה בריאות אפי

27/01/2021 | 17:44 | מאת: דור

האם אתה חושב שצריך כבר להעלות חשד בהקשר ליעילות החיסון כסיבה או שלא?

שלום דור, עדיין לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות