שאלה לגבי אופן נתינת החיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2021 | 21:01 | מאת: עדי א

שלום שלשום התחסנתי לקורונה. האחות לקחה מזרק חדש והכניסה לתוך בקבוקון שהיה פתוח ושאבה את הנוזל. ומיד הזריקה לי אותו..בלי לטפוח על המזרק על מנת להוציא אויר או בועות מה מטרת הטפיחה? להוציא אויר ובועות כדי לוודא שיש נוזל במידה מספיקה או שבזמן ההזרקה זה מסוכן להזריק אויר? אני לחוצה מאד שחלילה זה יכול לגרום לנזק.. העובדה שהוזרק לי אויר/בועות בעת מתן החיסון תודה

שלום עדי, אם אין בועות במזרק אין סיבה "לטפוח" עליו כדי להוציא אותן. הרבה בריאות אפי

26/01/2021 | 22:35 | מאת: עדי

תודה ואם היו והאחות לא שמה לב והזריקה טת החיסון הכל זאת , האם מסוכן ויכול לגרום לתסחיף? למרות שכמות החומר קטן 0.3? אני ממש בחששות תודה

שלום עדי, אין זה סביר שהזרקה לשריר תגרום לתסחיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות