חיסון קורונה מנה2 covid17

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2021 | 17:05 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר הלפרין חוסנתי חיסון מנה 1 לקורונה ולא היו לי תופעות לוואי למעט כאבי שריר בזרוע. האם זה מפחית את הסבירות שיהיו לי "תופעות לוואי" בקבלת מנה 2? 2.האם ידוע שיש סיכון גבוהה יותר "לתופעות לוואי" במנה השנה?מה הסיבה לכך?האם יש סיבה לחשש? תודה

שלום אנונימי, סטטיסטית, לאחר קבלת המנה השניה (של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר') צפויות להיות יותר תופעות לוואי מאשר לאחר קבלת המנה הראשונה, אבל ממש לא בטוח שכך יקרה אצל המתחסן/ת הבודד/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות