שאלה בנוגע לאפשרות הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2021 | 16:45 | מאת: דנה

שלום דר הלפרין, האם יש אפשרות הדבקה במחלות זיהומיות בדגש על פריונים ואיידס אצל קוסמטיקאית? למשל משימוש בפינצטה ושעווה להסרת גבות ושפם או במהלך לק ג'ל? כמובן בהנחה והכלים לא חד פעמיים ומשמשים לקוחות רבים..

שלום דנה, אם הקוסמטיקאית פוצעת את העור במהלך הטיפול... ואם המכשיר שבו היא משתמשת לא חוטא בין מטופל/ת למטופל/ת... ואם היה עליו דם טרי של מטופל/ת קודם/ת שחולה ב'איידס'- אז הדבקה בנגיף היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

27/01/2021 | 09:59 | מאת: דנה

תודה. ומה לגבי פריונים?

מן הסתם כנ"ל

מנהל פורום מחלות זיהומיות