חיסוני קורונה - כן או לא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2021 | 11:46 | מאת: אורית

האם זה נכון שחיסוני ה-mRNA יגרמו להופעת גידולים סרטניים, ישנו את מבנה תאי הגוף, את האישיות, האם מעלימים מידע מהציבור?

26/01/2021 | 12:26 | מאת: ליר

נו מה נראה לך? העתקת את הכתבה? אז אם כבר תמשיכי לקרוא אותה עד הסוף.

26/01/2021 | 12:31 | מאת: מיכל

https://www.midaat.org.il/articles/diseases/covid19/mrna-corona-vaccines/# אבל זה עדיין לא אומר שהחיסון בהכרח בטוח לשימוש.

שלום אורית, אין לי מושג לאילו תופעות לוואי יגרום חיסון חדש, כזה או אחר, בעתיד. נכון להיום, אין כל עדות לכך שחיסוני mRNA הם מסרטנים. הרבה בריאות אפי

26/01/2021 | 16:21 | מאת: אונקוגן

גידולים סרטניים יכולים להופיע גם 10-30 שנה לאחר חשיפה לגורם מסרטן. חיסון RNA לקורונה מצוי בשימוש פחות משנה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות