תופעת לוואי לחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2021 | 10:53 | מאת: גבר

שלום ד"ר הלפרין חוסנתי נגד קורונה אתמול 1.יש לי קצת כאב בשריר במקום ההזרקה. האם זה אפשרי שיהיו לי תופעות לוואי אחרות בהמשך ? (האם זה פחות סביר) 2.האם סביר שיהיו לי פחות תופעות לוואי בחיסון השני? (מנה 2) ז"א האם סביר שאדם שקיבל חיסון ואיננו אלרגי ולא קיבל "תופעות לוואי רציניות" לא יפתח תופעות לוואי רציניות בהמשך או בחיסון 2? 3.האם תופעת הלוואי שציינתי היא מאוד שכייחה אתל מיתחסנים? (כאב בשריר) או בחיסונים אחרים לדוגמת:שפעת תודה תודה

26/01/2021 | 12:28 | מאת: ליר

כל תופעות הלוואי: כאב במקום ההזרקה ונפיחות,כאב ראש, חולשה, צמרמורת, חום, כאב ראש, טעם מתכתי,כאב מפרקים שרירים... נכון לכל חיסון בריאות

שלום גבר, 1. אפשרי. 2. אפשרי. 3. תופעות הלוואי שחווית הן מאד שכיחות לאחר התחסנות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות