מצב הקורונה בארץ סיבה לדאגה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2021 | 22:56 | מאת: רונית

מה קורה נראה שאיבדנו שליטה נמצאים בסגר כבר כמה שבועות וגם כמות נכבדה של מתחסנים גם במנה השניה ומצב התחלואה בארץ היא מהגבוהה שהיתה עד כה בתי החולים עמוסים במקרים קשים מה דעתך איך נצא מזה? לדעתך החיסונים מועילים ? כבר כמעט שבוע לאחר חיסון שני ומרגישה חוסר בטחון וחשש מהדבקות האם החשש שלי מוצדק?

שלום רונית, כל אדם, גם כ- 5% ממקבלי שתי זריקות החיסון כנגד (ה'קורונה' של 'פייזר') עלול לחלות בנגיף. המלצתי: להמשיך ולהקפיד על קיום ההנחיות (ריחוק חברתי, עטיית מסכה, הגיינה אישית) ולקוות לטוב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות