חיסון קורונה מנה שניה + אוגמנטין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2021 | 13:55 | מאת: ריילי

שלום, בן 67 היום קיבלתי חיסון קורונה מנה מספר 2. אתמול ננשכתי ע''י החתול שלי, ונראה שהתפתח זיהום באצבע. ניגשתי לרופאה והיא רשמה לי אוגמנטין 875 מ''ג פעמיים ביום למשך שבוע. 1. האם מותר לי בכלל לקבל אנטיביוטיקה למשך כשבוע בהתחשב בעובדה שקיבלתי היום את מנה מספר 2 של חיסון הקורונה? 2. אם יש קונטרה-אינדיקציה, אפשרי לקבל אנטיביוטיקה בקרם/משחה כמו פוסידין? תודה!

שלום ריילי, מותר לך לקבל 'אוגמנטין' למשך כשבוע גם אם קיבלת היום את מנה מספר 2 של חיסון ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות