שאלה חשובה לרופא בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2021 | 12:10 | מאת: שאלה בבקשה

עשיתי חיסון לקורונה ומיד שיצאתי מהחדר אחות פגשתי מישהו שאני מכיר והוא טפח על הכתף איפה שקיבלתי את הזריקה שניות קודם לכן מה הסיכוי להידבק ככה באיידס הרי ירד לי משם דם... אולי היה לו פצע ביד שלא הבחנתי בו שבא במגע עם הפצע מהזריקה שקיבלתי... לבשתי פליז שכסה את המקום... אבל הוא נגע בי בדיוק במקום הזריקה מה הסיכויי להדבקה באיידס? מה ההית עושה לו לך זה היה קורה? ההית עושה בדיקה לאיידס? או דואג מזה?

25/01/2021 | 12:21 | מאת: אריק

אפסי

שלום, הדבקה בנגיפי ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, ואם לי היה קורה משהו דומה הייתי שוכח ממנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות