מים וזיהומים שונים כולל קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2021 | 11:16 | מאת: יהלי

שלום, האם ניתן להדבק דרך מי המקלחת בזיהומים שונים כולל וירוס הקורונה? כלומר באם בוצעו פעולות תחזוקה למערכת הדוד מחוץ לדירתי בזמן שהתקלחתי (והדלקתי דוד) ללא ידיעתי, הפועלים יכלו לזהם את הצנרת או אחד מרכיבי הדוד עצמו כך שיעבור אליי דרך המים? תודה

שלום יהלי, במהלך עבודות תחזוקה במערכות מים, יכולים לחדור אליהן 'מיקרובים' שונים. יחד עם זאת, הדבקה ב'קורונה' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

25/01/2021 | 11:40 | מאת: יהלי

תודה רבה, איזה מיקרובים כן יכולים לחדור אליהם? האם אני צריכה לעשות עם זה משהו כעת או להמשיך בשגרת חיי?

שלום יהלי, 1. למשל חיידקים צואתיים (אי. קולי. ו'חבריו'). 2. לו לי היה קורה משהו דומה הייתי ממשיך בשגרת חיי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות