בדיקת נוגדנים לקורונה לאחר חיסון שני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/01/2021 | 09:15 | מאת: רונית

בוקר טוב 1.עשיתי חיסון שני ב 20.1 רוצה לעשות בדיקת דם לנוגדנים לקורונה מה דעתך האם לבצע הבדיקה שבוע לאחר החיסון השני או שבועיים לאחר החיסון השני ? 2. האם יש מצב שלאחר שבוע תראה כמות נוגדנים מסויימת ובדיקה לאחר שבועיים תראה כמות נוגדנים גבוהה יותר? תודה ויום טוב

שלום רונית, 1. אני בעד ביצוע בדיקת הנוגדנים אחרי שבועיים (ממועד הזריקה השניה). 2. בכל יום - במהלך הימים שלאחר ההתחסנות -עשויה בדיקת הנוגדנים להשתנות. הרבה בריאות אפי

25/01/2021 | 12:17 | מאת: רונית

תודה האם גם לאחר שבועיים הנוגדנים ממשיכים לעלות או ששבועיים זה המקסימום ושם זה נעצר

אין בידי מידע מספק על כך (אבל אני מניח שהוא מצוי בידי חברת 'פייזר').

26/01/2021 | 12:34 | מאת: ליר

היי רונית, איפה עשית בדיקת נוגדנים? תודה

26/01/2021 | 14:59 | מאת: רונית

לא עשיתי עדיין ביקשתי מקופת חולים ולא אישרו לי

מנהל פורום מחלות זיהומיות