השפעת חיסון קורונה על לקיחת פנטה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2021 | 10:01 | מאת: רחל ר

שלום דר אמי בת 89 מקבלת פנטה 62 מג במדבקות מזה 12 שנה עקב כאבים חזקים בכל הגב .לאחרונה עברה לקבל יום כן ןיום לא .במידה ותחוסן לקורונה. כי עד היום נמנעה .לא יווצר סיבוך או תופעות לוואי קשות בגלל האופייטים ? אציין שהיא נמנעת מקירבה לאנשים.אבל יוצאת לגינה ליד הבית ומסתובבת עם הליכון. אודה לתשובה. הבת. הדואגת

שלום רחל, אינני מכיר סיבוכים מיוחדים בעקבות התחסנות כנגד 'קורונה' (בחיסון של 'פייזר') בקרב אנשים המטופלים ב'פנטה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות