ANA חיובי - כן/לא להתחסן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2021 | 17:32 | מאת: שרי

שלום ד"ר, (72), בד"כ בריאה, ללא תרופות! קפיצות יתר לחץ דם התקפי, לסרוגין. 2016 אבלציה עקב התקפי SVT בעבר. תוצאת ANA חיובי בבדיקת דם שגרתית. כל היתר, כולל DNA שלילי! 1). מה משמעות הממצא? 2). האם מגדיר אותי חולה אימונולוגית? 3). האם מפריע לקבל חיסון קורונה? הערת הרופא: "50% בני הגיל השלישי עם ANA חיובי בבדיקה אקראית, ללא ביטוי קליני!" האמנם...?! תודה שרי יש מניעה להתחסן

שלום שרי, 1-2. את שאלות מס' 1 ו- 2 אני ממליץ לך להפנות לפורום של רופא/ה ריאומטולוג/ית. 3. בממצאים המתוארים בשאלך אינם מהווים הורית-נגד לקבלת חיסון ה'קורונה' של פייזר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות