בדיקה סרולוגית לנוגדנים מהחיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/01/2021 | 19:27 | מאת: רום

שלום דר במדיקל סנטר נאמר לי כי בדיקת הסרולוגיה שלהם יודעת לזהות רק נוגדנים שנוצרו כתוצאה ממחלת הקורונה עצמה ולא כאלה שנוצרו כתוצאה מהחיסון. האם ידוע לך היכן ניתן לבצע בדיקה סרולוגית שתחזיר תוצאה כמותית חיובית של נוגדנים לאחר קבלת החיסון של פייזר?

שלום רום, לא, אבל סביר שכל המעבדות של קופות החולים מסוגלות לשות זאת. הרבה בריאות אפי

06/01/2021 | 16:10 | מאת: רום

שלום ד"ר מצאתי את ברושור החברה שהבדיקה שלה נמצאת בשימוש באסף הרופא ובהדסה https://www.diasorin.com/sites/default/files/allegati_prodotti/covid_-_brochure_igg_unica_m0870004366-d_low.pdf הם מדברים שם על A quantitative assay for the detection of IgG antibodies against S1/S2 antigens of SARS-CoV-2 האם זה מה שאמור לעבוד כדי לזהות שהחיסון עבד?

שלום רןם, כן, בין השאר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות