זה נכון שבבי"ח דוחפים כל אחד למחלקת קורונה מסיבה כספית?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/12/2020 | 10:18 | מאת: א

שלום, שאלתי נשמעת תמוהה אבל כבר דובר על זה. בלי קשר זה ידוע שכל בדיקה נניח גסטרו זה עוד כסף אבל בפועל זה לא משהו שמפריע למטופל או עניינו. אבל בקשר לקורונה זה נשמע כאילו דוחפים למחלקה גם כאלו שלא בטוח שזו קורונה... עד כמה שזה נשמע תמוהה. וכבר שאלתי פה.. דודתי נכנסה למיון התקף לב יום חמישי, אתמול נפטרה. אומרים קורונה. יש לציין שהגברתל א יוצאת מהבית. חלק מתוצאות בני המשפחה שליליות. מחכים לתוצאת המטפלת... מעבר לזה שהריאות לא נפגעו.. תמוהה שמהתקף לב שכבר עבר, הרי אין התקף ימים שלמים. כשאין בעיה בריאות. מכניסים למחלקת קורונה ולא עושים טיפול כזה או אחר במחלקת קרדיולוגיה.

שלום א, אין בידי מידע על כך שבתי החולים בארץ מאשפזים במכוון במחלקות ה'קורונה' שלהם חולים שהם 'שליליים' לקורונה. הרבה בריאות אפי

30/12/2020 | 16:19 | מאת: א'

תודה. לצערי מסתבר שהשמועה נכונה. דודתי שלא יוצאת מפתח ביתה חוותה התקף לב הגיעה לבי"ח. לא יצאה משם. לנו אמו מורדמת מונשמת קורונה.. אציין שכולם יצאו שליילים כולל מטפלת שלה. איך קורונה? כל מי שמגיע למיון מכניסים לקורונה. זה עוגמת נפש למשפחה שלא יכלה להגיע כמו שצריך ללויה ולשבת שבעה. שלא לדבר על לבקר. גם לא היתה לה בעיה בריאות בכלל.. זה ממש הזוי

מנהל פורום מחלות זיהומיות