אלרגיה לאנטיביוטיקה טזוצין ואמיקצין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/12/2020 | 08:17 | מאת: רונית

בעבר קיבלתי בעירוי אנטיביוטיקה טזוצין ואמיקצין וקיבלתי פריחה חזקה הפסיקו לי את העירוי בגלל האלרגיה כנראה כתבו לטזוצין האם אני יכולה להתחסן לקורונה?

שלום רונית, כנראה שכן (בהתאם להנחיות הביניים (המופיעות בתדריך החיסונים של משרד הבריאות) בנוגע לחיסון של 'פייזר' נגד ה'קורונה' מדצמבר 2020 שאותן ניתן לקרוא ב- https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/365_Corona.pdf). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות